Roermond actief

Een extra nieuwsbrief zo vlak voor de zomer, omdat we een paar toffe nieuwtjes met met jullie willen delen.
We hebben onze website uitgebreid met Roermond voor elkaar, een vraag en aanbod tool waar iedereen die individueel en incidenteel wat hulp kan gebruiken zijn oproep kan plaatsen. Maar ook een nieuwe waarderingsactiviteit die door de Covid-19 maatregelen uitgesteld moest worden, maar waar jullie nu eindelijk gebruik van kunnen maken, namelijk een bezoek aan het Cuypershuis Roermond

Roermond voor elkaar

Elkaar helpen was nog nooit zo makkelijk.

Zoek je iemand die eenmalig iets voor jou kan betekenen? Een klusje, een boodschap, hond uitlaten, omdat je het zelf even niet kan? Je kunt deze vraag nu gemakkelijk zelf plaatsen op Roermond voor elkaar:
Ik zoek iemand om…
Ben jij die betrokken burger die best iets voor een ander wil betekenen, maar kost structureel vrijwilligerswerk net iets te veel tijd? Dan kun je terecht op: Ik wil helpen.
Heb je vragen over het plaatsen van een oproep neem dan contact op met info@actiefroermond.nl of bel 0475-345135.

Wij waarderen jouw inzet

Cuypershuis Roermond en Mindful op vakantie.

Het afgelopen jaar was het voor ons zoeken naar passende waarderingsactiviteiten. Voor de tweede lockdown waren we al in gesprek met Cuypershuis Roermond over een leuke actie, maar helaas moesten we nog even geduld hebben. Inmiddels kan het weer en kun jij gratis een bezoek brengen aan het Cuypershuis Roermond. Hoe en onder welke voorwaarden, dat lees je allemaal hier. We wensen je nu alvast heel veel plezier om in het Cuypershuis op een bijzondere en interactieve manier kennis te maken met deze grootmeester. 
Liever Mindful aan je vakantie beginnen? Dat kan, geef je dan op voor de workshop Mindful op vakantie” op 13 juli.

Contact 
E info@actiefroermond.nl
T 0475-345135 I actiefroermond.nl
Share