Plastic afval scheiden? In Roermond doen we dat goed!

En dat willen we laten zien! Huishoudens uit zes straten verspreid over Roermond doen daarom mee met de wedstrijd ‘Wie wordt de beste plastic afvalscheider van Roermond?’ Zo maken we met elkaar plastic scheiden niet alleen leuk. Het is ook goed voor het milieu en ‘good veur uch knaake’.

Voordat we daar iets meer over vertellen, willen we u eerst even voorstellen aan …

 

plastic afval scheidenMaar wacht eens even, voorstellen is helemaal niet nodig. U kent hen al! U ziet ze vrijwel dagelijks. En als u afscheid neemt, dan stopt u hen in de Plastic Heroes zak. Dit illustere trio is ons logo voor de wedstrijd De beste plastic afvalscheider van Roermond. Maar hoe word je dat? Heel eenvoudig: doorgaan met wat u doet, namelijk al uw plastic verpakkingsafval en ook alleen uw plastic verpakkingsafval schoon in de Plastic Heroes zak doen.

De wedstrijd gaat over vier (inzamel)rondes met elk een rondewinnaar (die in ieder geval wordt overladen met tijdelijke roem). Aan het einde kiezen we ook nog een eindwinnaar (die daarmee uiteraard eeuwige roem vergaart).

De wedstrijd loopt van 6 februari tot en met 31 maart. De deelnemende huishoudens krijgen van te voren een pakket. Hierin zit alles voor een goede start.

Maar welke zijn die deelnemende huishoudens? Houd uw brievenbus maar in de gaten!

Vindt u dit een interessant initiatief? Klik hier om u aan te melden via afval@roermond.nl!

Share