RENOVATIE SPEELTERREIN VAN HEUTZSTRAAT

Renovatie speelterrein van Heutszstraat

Geachte mevrouw, heer,

De gemeente wil het speelterrein aan de van Heutszstraat vernieuwen omdat de huidige speeltoestellen aan vervanging toe zijn. Binnenkort wordt gestart met het maken van plannen. Dit willen we samen met de omwonenden doen.

U wordt uitgenodigd om mee te doen. Wij organiseren op donderdag 20 december om 19.00 uur een bewonersavond in wijkhuis het Trefpunt aan de Javastraat. U bent hiervoor van harte uitgenodigd. Op de achterzijde van deze brief staat de agenda van deze avond.

Op Kitskensberg / Heide liggen twee speelterreinen. Eén aan de van Heutszstraat en één aan de Cornelis de Houtmanstraat. Beide moeten vernieuwd worden. De gemeente was eerst van plan om een van de twee speelterreinen te sluiten. Hiervoor was in de wijk geen draagvlak. Om deze reden heeft de gemeente naar een oplossing gezocht welke recht doet aan de wensen van de bewoners. Inmiddels is deze oplossing gevonden, binnenkort wordt het speelterrein aan de Cornelis de Houtmanstraat aangepakt. Het speelterrein aan de van Heutszstraat is het komend voorjaar aan de beurt.

 

Voor meer informatie over deze brief kunt u contact opnemen met R. Camp van de afdeling , telefoon 0475 359 537.

 

Met vriendelijke groet,

afdeling Publiekszaken

Publieksvoorlichting

 

 

Wilt u onze informatie in de toekomst ook digitaal ontvangen? Meld u dan via www.roermond.nl/service aan voor Buurtpost en onze 2-wekelijkse nieuwsbrief Roermondpost. Hiermee blijft u gratis op de hoogte van actuele ontwikkelingen in uw buurt en gemeente.

 

Share